Agenda

Jouw titel

Dit is waar uw tekst begint. U kunt hier klikken en beginnen met typen. Porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet consectetur adipisci velit sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat.

Hummingbird

Folk

  

Hummingbird... In November '19 kwam 'Vrij', hun eerste full CD uit en die stellen ze graag aan jullie voor! Karen Vandenbranden en Joke Ivens brengen luisterliedjes over het leven en de liefde, met de mooie maar ook moeilijkere momenten die daarbij horen. Enerzijds ingetogen nummers, daarnaast ook vrolijke deuntjes. Een vleugje melancholie is nooit ver weg. Thomas Abeel van 'Hunter' zorgt voor de stevigere noot op elektrische gitaar, Gert Meulemans van 'Snakes in Exile' legt het bas-gewijze tapijtje en Wim Moons van 'Brisk' houdt hen stevig in het ritme.

Laele

Elektronische Pop


LÆLE is het soloproject van Ella Vermeir. Wat startte als een experimentje op de zolderkamer, groeide uit tot een verzameling eigen nummers. Ze ontwikkelde een geheel eigen sound met voornamelijk zachte elektronische lijnen, minimale ritmische patronen en subtiele beats. Gecombineerd met de fragiele teksten en breekbare stem ontstaat een klanktapijt dat doet denken aan Daughter of London Grammar.

Zowel de tekst als muziek van de nummers werden door Ella geschreven. Bij de live-set laat ze zich begeleiden door toetsenist Mirek Coutigny.